SKUPOVI I PREDAVANJA

HAZU organizira raznovrsna događanja kao što su znanstveni skupovi, okrugli stolovi, promocije knjiga, komemoracije, konferencije za novinare, znanstvena i stručna predavanja

MIND & BRAIN – 63. međunarodni neuropsihijatrijski kongres

Međunarodni institut za zdravlje mozga, Udruga za neuropsihijatriju i Hrvatsko društvo za prevenciju moždanog udara u periodu od 30. svibnja do 2. lipnja svibnja 2023. godine u Puli organiziraju tradicionalni psihijatrijski i neurološki kongres naziva MIND & BRAIN – 63. međunarodni neuropsihijatrijski kongres. Kongres je pod pokroviteljstvom Razreda za medicinske znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

MIND & BRAIN – 63rd INPC PROGRAM

Cjelokupni program je osmišljen na način da stavlja naglasak na novostima i poveznici između neurologije i psihijatrije, a prati nekoliko glavnih tematskih linija koje su od velike važnosti za svakodnevnu praksu poput: multiple skleroze, shizofrenije, moždanog udara, Alzheimerove bolesti, neurodegenerativnih bolesti glavobolja,s posebnim osvrtom na mogućnost dijagnostike i liječenja ovih bolesti.

Kongres je osmišljen kao interdisciplinaran na kojemu sudjeluju vodeći domaći i međunarodni sudionici,posebice psihijatri i neurolozi.

Datum

30. svibnja, 2024 - 2. lipnja, 2024
Isteklo!

Vrijeme

08:00 - 18:00
Kategorija
Razred za medicinske znanosti HAZU

Organizator

Razred za medicinske znanosti HAZU
Telefon
+385(0)14895171
Email
tihana@hazu.hr
Website
https://www.info.hazu.hr/razredi/iv-razred-za-medicinske-znanosti/