SKUPOVI I PREDAVANJA

HAZU organizira raznovrsna događanja kao što su znanstveni skupovi, okrugli stolovi, promocije knjiga, komemoracije, konferencije za novinare, znanstvena i stručna predavanja

Znanstveni skup Grad su ljudi, predstavljanje knjige Prim. dr. Josip Jagodić: Pravednik među narodima i projekcija dokumentarnog filma Prim. dr. Josip Jagodić

Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Bjelovaru organizira u povodu 27. Terezijane, tradicionalne kulturno-turističke manifestacije u Bjelovaru znanstveni skup Grad su ljudi, predstavljanje knjige Prim. dr. Josip Jagodić: Pravednik među narodima  i projekciju dokumentarnog filma Prim. dr. Josip Jagodić koje će održati u petak 16. lipnja 2023. s početkom u 10 sati u Multimedijskoj dvorani Željka Sabola u Gradskom muzeju Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika 1.

Suorganizatori su Grad Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska županija, Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar, Državni arhiv u Bjelovaru i Ogranak Hrvatskoga pedagoško-književnog zbora Bjelovar.

Izlaganja sa skupa bit će objavljena u Posebnim izdanja Zavoda za znanstvenoistraživački i umjetnički rad u Bjelovaru pod naslovom Grad su ljudi: sabrani tekstovi o znamenitim osobama iz prošlosti Grada Bjelovara.

Pozivnica Zavod HAZU u Bjelovaru – 16.6.2023.

 

 

 

   

Datum

16. lipnja, 2023
Isteklo!

Vrijeme

10:00 - 13:15