Izbor prikaza događaja

Mjesec:


Tip događaja:


 

 

 

U Karlovcu izložba KARLOVAC RADOVANA NIKŠIĆA. PROJEKTI I REALIZACIJE

Mjesto: Društva arhitekata, građevinara i geodeta Karlovac, Karlovac
Datum: 10.09.2020 - 27.09.2020
Vrijeme: u 19 sati

Otvaranje izložbe „Karlovac Radovana Nikšića. Projekti i realizacije“ održat će se u četvrtak, 10. rujna 2020. godine s početkom u 19 sati u Društvu arhitekata, građevinara i geodeta Karlovac, Banjavčićeva 8 u Karlovcu.

Izložba je realizirana iz fundusa Hrvatskoga muzeja arhitekture HAZU, osobnog arhiva Ivane Nikšić Olujić i članova Društva arhitekata, građevinara i geodeta Karlovac kao zajednički projekt Muzeja i DAGGK, te ostaje otvorena za posjetitelje do 27. rujna 2020. godine.

Autor izložbe i likovnog postava je Luka Krmpotić, mag. ing. arch. Suradnice na realizaciji programa su Ana Marija-Zubović i dr. sc. Iva Ceraj. Konzultantice izložbe su Ivana Nikšić Olujić, doc. dr. sc. Borka Bobovec i dr. sc. Tamara Bjažić Klarin.

Tekstove u deplijanu izložbe potpisuju Luka Krmpotić, predsjednik Kluba arhitekata DAGGK , doc. dr. sc. Borka Bobovec, upraviteljica Hrvatskog muzeja arhitekture HAZU i Ivana Nikšić Olujić, d.i.a. – kćer arhitekta.

Obilazak uz stručno vodstvo održat će se u subotu, 12. rujna 2020. godine s početkom u 10.00 sati i polaskom ispred Sportske dvorane „Mladost“, Karlovac.

Zbog sigurnosti i očuvanja zdravlja, otvorenje izložbe bit će održano na otvorenom prostoru ispred zgrade DAGGK, uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera.

Pozivnica

Deplijan