Izbor prikaza događaja

Mjesec:


Tip događaja:


 

 

 

COVID-19 MESSAGES I: Advancement in Virology Research – an Opportunity to Improve International Impact of the University of Rijeka

Mjesto: -, Rijeka
Datum: 24.09.2020 - 24.09.2020
Vrijeme: 9.00

U četvrtak 24. rujna 2020. u predavaonici Građevinskog fakulteta na Sveučilišnom kampusu u Rijeci održava se simpozij Advancement in Virology Research – an Opportunity to Improve International Impact of the University of Rijeka, prvi od pet simpozija koji će biti organizirani na temu COVID-19 MESSAGES do konca ove godine. Simpozij organiziraju HAZU Zavod za biomedicinske znanosti u Rijeci i Sveučilište u Rijeci. Predsjednik Znanstvenog odbora ovog simpozija je akademik Daniel Rukavina, a Organizacijskog odbora prof. dr. sc. Stipan Jonjić. Predsjednica Programskog odbora svih simpozija je prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, rektorica Sveučilišta u Rijeci.

Predavanja su u pravilu na hrvatskom jeziku, a prezentacije će biti na engleskom jeziku. Radi se o "hibridnom" simpoziju koji će biti prenošen online putem internet streaminga, a svi sudionici trebaju se registrirati i ispuniti Registration form. Poštovat će se rigorozno sve epidemiološke preporuke.

Program simpozija